Tuesday, 7 October 2014

But U are my REAL FRIENDS

Perbezaan antara real friend and fake friend... fake friends - sentiasa minta izin untuk makan makanan kita , ambil pun sikit jaa . real friends - main ambil trus tanpa minta izin , untuk kita pun tinggal sikit fake friends - hargai family kita real friends - jadikan family kita sebagai family dia sendiri fake friends - pernah tengok kita nangis real friends - menangis bersama :') fake friends - pinjam barang kemudian pulangkan semula real friends - pinjam barang kita lepas tu ,tunggu kita minta baru bagii xD fake friends - tau pasal diri kita real friends - boleh buat novel pasal diri kita :'D fake friends - ketuk pintu sebelum masuk rumah kita real friends - buat rumah kita macam rumah dia sendiri fake friends - tolong kita bila kita terjatuh real friends - ketawakan kita bila kita terjatuh baru tolong fake friends - hanya sekejap dalam hidup . real friends - untuk SELAMA-LAMANYA...... Ini la sahabat ku dunia akhirat. Yg sentiasa ada dgn aku x kira senang atau susah. Serius, dorang la ne. Kami da pena susa sama2, nangis sama2, ketawa sama2, kecewa sama2.. semua kami da alami. I love both of you! Yang pakai spek ne namanya Sh Nurul Hassikin.. yg sorang lagi ne namanya Lorina. Kami kenal pun d UMS da.. waktu tahun dua. Sejak dari ctue kmai mula rapat, rapat dan semakin rapat. drg la yg ganti sebgai family ku masa aku d kk.. Siapala aku d kk ne tanpa dorg... hehe..
Okeee ini plak namanya Riziah Yunin ! HEHE ! my febret bff ever ! kami kenal kejap jak, xlama.. Tapi kenangan kmai bersama terlalu bnyak smpai aku xleh igt da semua.. hahahaha.. jgn marah ya riz. i love you so much riz! Apa yg best pasal dia ne, dia ne baik orgnya, memahami, selalu menasihat, satu kepala. Kami kenal da lama, tapi mula rapat tu tem praktikal jak sebab kami tinggal serumah kan.. tem tu la baru aku taw betapa gilanya c riziah ne.. hahahaa.. satu kepala bha.. Tiap ari sebelum tido kami selalu kongsi cerita.. tukar2 cerita.. best! Ari tu waktu last da sama2 tu, kami beli patung yg sama.. sebagai tanda ingatan.. hehe.. I LOVE YOU BFF!
Mastura Amming. Ne la c uya. Bff ku sejak form 3. Sejak aku pindah skola p smk balung ku tercinta! HAHA! bff paling lama ne.. paling tahan sama perangai ku.. hahaha.. ne lagi la bnyk kenangan... Sangat bnyak.. law maw d cerita satu per satu pun x habis ne.. hahaha.. I LOve you so much Uya !!

2 comments:

~ RiZiaH ~ said...

Rindu c fyfiee... :( :'(

Fyfie Schafynaz said...

Baru kaw maw balas blog ku riz.. miss u more riz..muahh

Post a Comment